5 Ekim 2010 Salı

mark zuckerberg sararmış

heheh heheh heh heh heh! (fade outlu gülüş)

mark zuckerberg bence intiharın eşiğine geldi. facebook'un kurucusu, dünyanın en genç zengini ve aynı zamanda yaşı fark etmeksizin en zengin 35. insanı zuckerberg, david fincher'ın attığı çamuru temizlemeye çalışıyor. simpson ailesi de, zuckerberg'e destek oluyor.

bu haftasonu (geçtiğimiz haftasonu mu deniyo en son haftasonuna?) abd'de gösterime giren facebook filmi 'the social network', daha önce bu blogta defalarca belirtildiği gibi, zuckerberg'i komplocu ve sosyal açıdan tuhaf bi insan olarak gösteren bir david fincher filmi. açıldığı haftasonu 23 milyon dolarla, anında box-office listesinde bir numaraya oturan film zuckerberg'e dokunmuş olucak ki, zuckerberg filmin açılışından çok kısa bi süre önce, newark devlet okullarına 100 milyon dolar bağışladığını açıkladı.

pr çalışmalarını arttırıcak gibi gözüken zuckerberg bu defa da the simpsons'da oynayarak ne kadar sevimli olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. abd'de geçen pazar (nettesadüf!) yayınlanan bölümü ne kadar uğraştıysam da size seyrettiremiyorum. şerrefsiz hulu satın alıp duruyo dizileri, youtube'a koydurmuyo.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ama film süper bence, ne yüceltiyor ne de tam olarak yeriyor tadında. Hayat böyle birşey, insanlarda böyle işte, neticede Mark kardeşimiz de yirmili yaşlarının başında netekim...