12 Aralık 2010 Pazar

david gilmour'un oğlu öğrenci protestolarında

çocuklar, alınlarının hakkıyla yürüdüler, taşladılar, parçaladılar ve dayak yediler. biliyorum bunu yapmak biraz ayıp ama aralarından bi tanesiyle çok ilgiliyiz çünkü babasını çok seviyoruz. buyrun charlie gilmour aşağıda:

charlie, sonradan bu hareketi (union jack bayrağından sallanmak) için özür diledi.


bu arada, charlie okul fiyatlarına zam yapılmasına karşı düzenlenen protestolar sırasında, önce polise lord byron ve keats şiirleri okumuş sonra tuhaf bi biçimde, topshop'ta satılan bir çift kadın ayakkabısını saklamaya çalışırken görüntülenmiş. (yani muhtemelen, protestolar sırasında hırsızlık yapmış). arkadaşları (diye geçiyo gazetelerde ama sanırım arkadaşı diildir, bunu söyleyenler) lsd almış olabileceğini söylüyolar.
charlie, david gilmour'un karısı polly samson'ın şair heathcote williams ile yaptığı ilk evliliğindenmiş. onlar boşanınca, david gilmour, charlie'yi evlat edinmiş. cambridge üniversitesi tarih bölümünde öğrenciymiş.
bu arada, aptal ingiliz gazeteleri, charlie'nin gittiği lisenin bir döneminin 9bin sterlin olduğunu falan yazmışlar. "iyi eğitim pahalı olur" demeye getiriyolar yani. sanırım bu gazetecilerin kendileri para içinde yüzüyolar ve öğrencilerin, bu protestoları, onların adına da düzenlediğini düşünmüyolar.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

konu ile alakasız...izlesen iyi olur gibi geldi : mr. nobody (http://www.imdb.com/title/tt0485947/)

deja dedi ki...

izliycem teşekkürler.